Permanente laserontharing

Dames

1
%

Zowel donkere haren; donsharen en Blonde haren kunnen worden gelaserd .

Ook alle huidtypes kunnen we behandelen.

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?

Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen.

Witte ( pigmentloze) en grijze haren zijn de enige soorten die we niet kunnen behandelen omdat hier die geen pigment meer bevatten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld dient men rekening te houden met een 6tal behandelingen

Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte).
De behandelingen gebeuren om de 6 weken. NA deze behandeling bent u 80% tot 90% haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of scheren.

Is laserontharing pijnlijk?

De sutech diodelaser beschikt over unieke technologiën, de -12°C chill tip waardoor de laserbehandeling volledig pijnloos is. Een lasersessie wordt door de mensen pijloos ervaren.

Zijn de resultaten definitief?

Ja, u mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten. Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is sterkt afhankelijk van tal van factoren: De haargroei, Het huidtype, De haarkleur.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Verkeert u in een hormonale onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aan te raden.

VRAAG NU EEN GRATIS TESTSESSIE AAN