Permanente laserontharing

Bovenstaande prijzen zijn per sessie en kunnen aangepast  worden volgens gestalte.

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?

Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen.

Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld dient men rekening te houden met 5 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren.

Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte).
De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen.
Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. NA deze behandeling bent u 80% tot 90% haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of scheren.

Is laserontharing pijnlijk?

De lightSheer diodelaser beschikt over unieke technologiën, de -4°C chill tip waardoor de laserbehandeling bijna pijnloos is. Een lasersessie wordt door de meeste mensen licht prikkelend ervaren.

Zijn de resultaten definitief?

Ja, u mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten. Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is sterkt afhankelijk van tal van factoren: De haargroei, Het huidtype, De haarkleur.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Verkeert u in een hormonale onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aan te raden, dit aan een nabehandelingstarief.

VRAAG NU EEN GRATIS TESTSESSIE AAN