Permanente make-up

Bovenstaande prijzen zijn per sessie en kunnen aangepast  worden volgens gestalte.

Deze behandelingen kunnen enkel op afspraak.

Waarom?

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met permanente make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen  van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipvormig én steeds perfect.

Ideaal!

Voor iedereen die er perfect wenst uit te zien. Voor iedereen met een actieve levensstijl, gaat zwemmen of sport. Voor iedereen die smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen heeft. Voor mensen die contactlenzen dragen. Voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk make-up kunnen aanbrengen. Huidirritaties door gebruik van klassieke cosmetica zijn daarenboven voorgoed verleden tijd.

Wat?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in huid worden gebracht. Het resultaat is Make-up dat perfect blijft voor lange tijd (2 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon of afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je permanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht v an het grootste belang zijn. Voor je gezicht kies je toch alleen het beste!

Veilig!

Onze techniek is een volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen is de US. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Er wordt een verzachtende zelf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel elk ongemak voor u te vermijden. Schoonheidssalon Jolie werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldige verzekeringsnormen.